
La dieta macrobiòtica,va nèixer al Japó i cerquen l'equilibri físic i emocional a través de l'alimentació, fonamentada en l'equilibri ying yang.
Hi ha dos tipus d'aliments:
- Ying: proporcionen energia frea i debilitant (sucre, mel, fruites tropicals, verdures, patates,...)
- Yang: proporcionen energia calenta i tonificant (cereals, llegums, carn, peix...)
Aquesta dieta té moltes avantatges, però hem d'anar alerta amb els inconvenients ja que ens hem de fer analítiques de sang per veure si tenim el ferro i la vitamina B12 bé, per això ens hem de assesorar a una persona especialista i amb total confiança.
Les avantatges són:
- Elimina de la dieta tots els productes refinats com el sucre blanc, el pa, embutits, carn, dolços, begudes alcohòliques i refrescos industrials.
- Introdueix les algues marines a la dieta com a part del menú.
- La dieta macrobiòtica recupera de nou els cereals com a part de la dieta han de ser integrals i cultivats sense pesticidas.
- S'adapta a les característiques de cada persona (físic, país on viu, estació de l'any,..)
Està guay es tema macrobiòtic! però costa una pasta comprar tots aquests aliments naturals...
ResponEliminaSi baixessin una miqueta els preus d’aquests productes, molta més gent menjaria millor...
Estic d'acord amb na Rosi aquesta dieta pot estar bé, encara que pens que no hi ha molta gent que la faixi...
ResponElimina